DT-teamet

 DT-mamma SUSANNE:Det är jag som driver Scrapbookeriet.
Jag heter Susanne, bor och driver butiken i lilla Derome norr om Varberg.
4-barnsmor,sambo.
Började med scrapbooking och kortmakeri för 2 år sedan
(att det kan gå så fort att bli fast i denna underbara hobby :-) )
Gör numera nästan enbart kort och altrat.
Älskar stämplar!
Och vad mer kan jag inte vara utan...
skärmaskinen, edgescrapern, distress ink, blommor och oj det kan nog bli mycket här :-)

   
DT-ANETTE


Jag heter Anette och bor i Torestorp som ligger ungefär mitt emellan Borås och Varberg.

Jag började scrappa 2003 men har bara gjort kort fram tills i början på detta året då jag började göra LO i format 6x6 tum till barnbarnen. Jag tänkte att det var lättare för dom att bläddra när det inte var så stort. Men främsta anledningen var nog att jag skrämdes lite av det stora formatet. Men nu har jag min första LO i 12x12 tum nästan färdig och det kommer att bli fler.

Min stil är varierad och just nu använder jag mycket dies och embossingfoldrar, sitter gärna och pillar och gör gärna mina blommor och blad själv. Använder ofta distress ink och min Big shot. Är väldigt svag för fina stämplar.

Jag har tomtar på loftet och jul på hjärnan, samlar på tomtar och gillar allt som har med julen att göra.

Tycker om att se möjligheter i olika saker.

Vill leva här och nu och ta vara på det jag har.

Jag är stolt och glad över att ha blivit tillfrågad om att vara inspiratör hos Scrapbookeriet och känner att jag kommer att trivas med min nya ”mamma”.

DT-MIMI


Jag heter Mimi och jag bor i Kållered några mil söder om Göteborg tillsammans med min man och våra två barn (-05 & -08).
Jag älskar det mesta i pysselväg, men scrapbooking ligger mig varmast om hjärtat!
Jag började att scrappa -00 och har hunnit med en hel del sedan dess. Jag har bl.a designat egna stämplar och jobbat lite i en scrapbutik, där jag även höll kurser i korttillverkning.
Jag skapar mestadels kort, men jag försöker bli bättre på att göra LO till barnens fotoalbum. Ett och annat altrat projekt skapar jag också ibland.....
Min stil kan nog beskrivas som dekorerad, men jag gillar också det enkla och stilrena. Jag gillar att blanda lite allt möjligt och sätta samman det till en helhet.
Jag gillar att återanvända! Jag brukar t.ex spara snygga etiketter på nyinköpta kläder och förpackningar i olika former som jag sedan använder i mitt skapande!
Jag använder mig mycket av min Silhouette och min Cuttelbug och så älskar jag stämplar (som jag färglägger med promarkerpennor)!
Jag använder nästan alltid blommor, spets och "bling" på mina alster och just nu använder jag ofta washitejp som ni kommer att märka......
Jag hoppas att jag kan inspirera någon av alla er som kikar in här!