fredag 27 juli 2012

Blixten


Det prickiga pappret från Canvas corp blev perfekt att komplettera med till Blixten.
Idén till den här LO har legat på lut ett tag men föll delvis på plats när ja fick det prickiga pappret. Sedan fick jag syn på en turistbrochyr med blomman på och då föll allt på plats. Jag förstorade upp och klippte ut en mall som jag sedan använde att klippa ut efter.En lite svagt cremefärgad cardstock fick bli botten och sedan grön cardstock till texten, under blombladen och mittpricken. 
Stämplade kugghjul i två hörn.
Alfabetet är från en Tim Holtz die.
En liten charm i form av nycklar passade bra också.Traktorn är utstansad av en dies jag lånat av en arbetskamrat och till den har jag använt gul och svart cardstock.

Jag kan bara konstatera att jag är ingen snabbscrappare. När jag på scrapträffar ser jag hur andra sätter igång och tjoff, tjoff, snabbt är dom färdiga med något snyggt och jag har knappt börjat. Det är lite frustrerande ibland, men vadå, jag har ju kul när jag håller på det är det viktigaste och då skall jag inte stressa.

Njut av sommarvärmen så länge den varar!

Kram

Anette


3 kommentarer:

 1. vilken läcker LO , kul med blomman och heja blixten..haha

  SvaraRadera
 2. Superhärlig somrig LO med ett lite annorlunda tema, kanske? Men det är ju så det ska vara, tycker jag. Det är minnena som ska bevaras, inte bara de vackra bilderna!

  Inte heller jag är någon snabbscrappare, men njuter av varje minut jag får skapa!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Superskön LO! Och vilken skatt att ha en Blixten i den åldern.
  Ha en fortsatt skön sommar!

  SvaraRadera