onsdag 26 juni 2013

Hallå!

Hej på er!

Som ni märker ligger webshoppen ner för tillfället, men en hel del av materialet som jag har använt finns i den fysiska butiken! Jag hoppas att ni har hittat hit ändå!

Ja, nu var det ett tag sedan sist.....
Jag har varit iväg på semester på Mallorca en vecka och efter det hade jag några hektiska veckor på jobbet innan jag gick på semester på riktigt. Lagom tills dess åkte jag på en rejäl förkylning med feber och präktig hosta, suck! Nu är jag äntligen på benen igen och känner mig helladdad. Mina barn tycker dock också att det är härligt med semester och är uppe lite senare på kvällen, så mina dyrbara scraptimmar efter att de gått och lagt sig är lite mindre.....

Ja, ja, här kommer dagens kort!


Jag började med brun cardstock som bas. På det satte jag en bit mönsterpapper från Reprint, som jag rev kanterna på. På textstämpeln står det "All i need is love, but a little chocolate now and then won´t hurt".
Jag har ramat in texten med hjälp av en die från Spellbinders som är utstansad i samma papper som kortbasen. Bakom den har jag satt en utstansad vinge och ett litet mönstrat visitkort som jag hittade i gömmorna. Jag har också satt dit två embossade fjärilar och en prickig stor brad med mitt lilla favorithjärta på. Spetsbandet har jag fäst med häftapparaten och på den har jag limmat fast bokstäver som är utstansade ur ett alfabet från Tim Holtz tror jag....
Sist men inte minst har jag knutit fast ett rosa bastband som jag har fått på ett paket någon gång runt mönsterpappret och som vanligt avslutat med att dutta lite kopparfärgad akrylfärg lite överallt.


Ni tänker väl på att limma fast fjärilarna bara i "kroppen" så att vingarna går att vika ut och på så sätt skapar lite djup i kortet.

Det var allt för denna gången! Om jag inte minns helt fel så är det träff i butiken nästa vecka! Jag tänkte göra ett nytt försök att ta mig dit (förra gången låg jag hemma med feber, morr!) Vi ses kanske då?

Kram Mimi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar