fredag 14 september 2012

Dina blå ögon!

Ja, då var det fredag igen och det är min tur att blogga!

Hoppas att ni har det bra där ute i höstrusket! Jag får väl ge upp tanken på den där sista sommarvärmen nu......
Det känns riktigt höstigt ute och det börjar bli kallt. I morse var första dagen det fortfarande var mörkt när jag klev upp.....och jag hade handskar på mig när jag gick till bussen i hällregnet! Ja, det regnade ordentligt, jag var till och med tvungen att ha paraplyet uppfällt INNE i busskuren!!!!

Dagens LO har jag suttit och värkt på ett tag. Pappret är ju så underbart att jag har haft svårt att bestämma mig för vilken del av pappret jag skulle "offra" för att sätta fotot på! Jag har vänt och vridit på det och fick till slut bara bestämma mig!


Jag har använt detta pappret från Grafic 45 och för att tona ner mönstret lite så valde jag att klippa bort bården som var runt omkring och istället sätta ett cardstock bakom. Kanterna har jag som vanligt rivit med edge scrapern. Jag klippte ett hål i mönsterpappret och stack in fotot där. Jag lät några blommor och blad ligga ovanpå fotot för att att få det att smälta in lite bättre.
Längst ner i högra hörnet har jag satt mitt lilla favorithjärta tillsammans med en liten blomma och lite bling.
Bakom fotot sticker det fram en tag som jag har skrivit lite på och i änden har jag knytit fast en lite bit benfärgad spets med en bit snöre. Jag har också lyckats gräva fram några av mina äldsta bokstäver (ordet: blå) som passade perfekt tillsammans med några nyare bokstavsstickers för att skriva rubriken.
Det är ju inte meningen att det bara ska stå 08 längst ner på sidan utan hela datumet, men jag hade inte tid att kolla upp det nu.......Uppe i vänstra hörnet har jag satt lite blandade blommor tillsammans med diverse blad utskurna bl.a med Tim Holtz-dies och bling i olika färger. Jag har låtit ett band som ser ut som massor av små pärlor ringla sig runt fotot (finns i fysiska butiken) och det har jag fäst fast med hjälp av häftappareten.
Jag har fäst fast två små vimplar av cremerosa sidenband bakom den stora blomman. Ett perfekt sätt att använda den där sista lilla sidenbandsbiten som inte riktigt räcker till en rosett!


Till sist valde jag att dutta ut stickles på älvans vingar och i mitten av alla blommor för att markera dom lite extra. Jag kunde inte låta bli acrylfärgen idag heller.........jag är hopplös!!!!

Jag slår ett extra slag för Scrapbookeriets maraton som börjar närma sig! Det är redan rätt så många som har anmält sig, så funderar du på det så skynda dig innan platserna tar slut! Vi ses där!

 
Kram Mimi

2 kommentarer: