torsdag 23 februari 2012

Björnkram


Jag har alltid gillat nallar och nallarna på det här pappret från You Do är ju bara så gulligt.


Basen är grå cardstock sedan baksidan på ett papper från Kaiser Craft ovanpå det först brun cardstock och sedan grå, samma som basen. Det rutiga är baksidan på Nallepappret och spetsen sitter på ett julpapper från Bo Bunny (baksidan). Jag har använt punchinella som mask och gesso för att få de små hjärtanen i hörnen. 
Blommorna har jag gjort själv, de stora blommorna ochgrenen är utstansad med Tim Holtz  die, ett litet blad fick vara med under de stora blommorna dom har var sin brad i mitten, småblommorna har fått var sin liten bling i mitten. Texten är utstansad och sitter på samma papper från Kaiser Craft som jag använde tidigare.
Hjärtat är utklippt på fri hand och målat med Crackle paint.
Jag har använt brun Distress stain och gjort lite bruna fläckar med.

Jag har utgått från Lillblommans fina skiss men vet inte om jag kan vara med i skisstävlingen när jag bloggar både på Scrapbookeriet och i min Blogg. 
Men jag hade kikat på skissen flera gånger och när jag fick syn på dom söta nallarna visste jag direkt att jag ville använda just den skissen till dom.

Idag när jag gick från jobbet kändes det som vår i luften. Så ha det mysigt i vårsolen.

Kram 

Anette

3 kommentarer:

 1. Fint kort!
  Det där nallepappret har jag oxå skaffat. Så fint! Ligger och bara väntar på att få bli använt...

  SvaraRadera
 2. Vad bra det blev att använda punchinella som mask! Det hade jag precis tänkt testa, men inte hunnit! Nu vet jag redan innan att det blir bra!
  Ses snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mimi - Ja vad kul det skall bli att träffas.

   Radera